Bokningar

Här bokar du tid i tvättstugan. Delfinariet bokar du manuellt på lista i tvättstugan.

Klicka på APTUS-rutan. För att logga in skriver du in ditt nya lägenhetsnummer (som du fick med årsredovisningen) i rutan "användarnamn" och samma nummer i rutan "lösenord". Därefter trycker du på "logga in".

För att ändra lösenordet till ett eget ord (vilket du absolut skall göra), går du till "inställningar".

För att boka går du till "BOKNING" och klickar på den. Då får du upp hela bokningssystemet med "Grovtvätt" (stora maskinen), "tvättgrupp 1" och "tvättgrupp 2". Du klickar på den du vill boka och letar sedan upp rätt datum och tid och klickar i rutan. Finns ett rött - i rutan är tiden redan bokad. Står det ett grönt + kan du boka. När du klickat in din bokning kommer du att se det genom att en blå tag syns. Ändrar du dig så klickar du bara på din blå tag, så avbokas tiden.

När du kommer till en bokad tid i tvättstugan måste du sätta din tag mot apparaten på väggen för att dina bokade maskiner skall fungera. Då 45 minuter eller mindrae av tvättiden kvarstår kan du inte starta maskinerna mer.

Klicka på Aptus-loggan nedan för att komma till Aptus-portalen. Där loggar du in med ditt användarnamn och lösenord och gör de bokningar du avser.

APTUS-logga

Bokningar - Enklare frågor

Har du frågor kan du kontakta:
Lena Andersson på brfdelfinen@me.com Styrelsen


Omhändertagna cyklar

De cyklar som föreningen omhändertog i höstas har lämnats över till Fryshuset som skall använda dem i sin undervisning av blivande cykelreparatörer.

 

 

 

 

 

Hundar och katter

...måste vara kopplade inom bostadsområdet och får givetvis inte heller rastas inom området. Det finns människor som är allergiska och andra som är rädda för djuren. Det luktar inte heller så gott runt de platser katter användar som toalett.

 

 

Installera fläkt i kök eller badrum.

Om du skall installera en ny fläkt i kök eller badrum vill vi påminna om att du inte får installera fläkt med motor eftersom det slår ut det ventilationssystem som finns. Det kan innebära att matos m m sprids in i alla andra lägenheter i huset. Är du osäker? Kontakta någon i styrelsen.

 

 

HSB-logo HSB servicekontor

Kommunvapen Kommunens servicekontor

Copyright © 2014 Brf Delfinen - Powered by C²MS